Yaşayan dünyamızın Adaleti

Azerbaycanlı ressam ve karikatürist Gündüz Agayev, çizimlerinde ülke politikalarını eleştirmeye devam ediyor. Bir önceki çiziminde Ülkelerdeki Polis Profiline ve Polis Şiddetine vurgu yapan Agayev, bu sefer de Ülkeleri ve Adalet Anlayışlarını konu alan çizimler yapmış. Çizimlerinde ana figür olarak Themis’i kullanan sanatçının 13 eserini sizler için derledik.

Karikatürist Gündüz Ağayev’in durmaya niyeti yok. Şu zamana kadar birkaç illüstrasyon serisi oluşturan karikatürist, bu sefer de evrensel insan hakları ve adalet temasını seçti.

“Bu seri için 15-16 gün harcadım. Resmettiğim ülkelerdeki durumlar hakkında düşünerek ve okuma yaparak çizdim. Bu illüstrasyonlar, o ülkelerdeki gerçek durumları gösteriyor.”

Karikatürist Gündüz Ağayev Femida’yı (Themis) İran, Türkiye, Çin, Suriye, ABD ve Rusya’da böyle görüyor. Ağayev daha önce de “Holy Selfie”, “Global Police”, “Just Dictators” gibi illüstrasyon serileri çizmişti.”

kaynak     https://www.facebook.com/pages/Gunduz-Aghayev/141912312544450

hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Muş ovasında karlı ilk bahar Lale ve murat Köprüsü manzarası

Muş (Ermenice: Մուշ, Kürtçe: Mûş), Muş ilinin merkezi olan ve ile ismini veren şehirdir. Ayrıca …

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

error: Content is protected !!